Energieke spreker

Zoek je een spreker met een indrukwekkende titel of staat van dienst, 
die je meeneemt in een mooi verhaal waarbij je lekker achterover kunt leunen,
waardoor het leuk was maar je er waarschijnlijk achteraf niet heel veel mee kunt? 

Dan kan ik niets voor je betekenen helaas. 

Wil je iemand die energie, inspiratie en beweging brengt? Die kennis, inzichten, ervaringen en boeiende verhalen deelt op zo’n manier dat je er direct zelf en met elkaar mee aan de slag gaat? Zodat je het ter plekke kunt koppelen aan jouw ervaring en dagelijkse praktijk en naast een leuke ervaring ook echt een blijvend profijt hebt? 

Ik geloof niet zo in standaardverhalen en universele powerpointdecks die je keer op keer afdraait voor verschillende groepen. 

Liever zoek ik aansluiting bij het moment, de mensen en de actuele situatie. Daarom wil ik dat scherp in beeld hebben. De mogelijke onderwerpen, verhalen en vormen komen dan als vanzelf in me op, zodat ik je een concreet voorstel kan doen. Een voorstel dat, net als de zon aan een blauwe hemel, warmte, energie, licht en helderheid brengt aan de deelnemers.

Voorbeelden:

Hoog over door 2 lenzen kijken

Voor het Praktijkcongres interne communicatie

Een Hybride interactieve sessie voor interne communicatieadviseurs, om hoog over kennis te maken met het bewust werken met de verschillende persoonlijke voorkeuren en verschillende professionele rollen van zowel jezelf als je doelgroep.

Veel praktische inzichten in korte tijd, energieke performance vanuit verbinding met het publiek.
 

Leiderschap, juist ook nu in Coronatijd

Directies en Entrepreneurs Association

Een professionele netwerkorganisatie die voor het eerst in lange tijd weer voor een diner met kennissessie bij elkaar kwam, nam ik vanuit dat perspectief mee in hun eigen professionele rol in crisistijd en daarna.

Nicole is een vrouw met de voeten op de vloer, een pragmatische en plezierige spreker. Verrassend is hoe ze de groep direct aan het werk zet. 

Deze website gebruikt cookies. Klik op de onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.