Voor jezelf

Je bent ambitieus en wilt het beste uit je werk en leven halen. Dat lukt je best aardig, ogenschijnlijk heb je het perfect voor elkaar. Een goede baan, een mooi huis, leuke vrienden, misschien een gelukkige relatie en een fijn gezin. Wat staat er verder nog op je verlanglijstje? 

Dagdroom je wel eens over ander werk? Ergens waar het meer draait om zingeving en minder om resultaat? Of over een mooie promotie met meer verantwoordelijkheid en invloed? Of over helemaal geen baas meer maar je eigen baas zijn? Fantaseer je regelmatig over een wereldreis, een boek schrijven, meer rust in je hoofd, een fitter lijf of minder werken zodat je meer tijd hebt voor je familie, vrienden en jezelf? Of zou je afscheid willen nemen van die diep verborgen onzekerheid, angst of frustratie? 

Je hebt een keuze! Blijven dagdromen omdat je leven al zo druk is. Of besluiten dat dit het moment is om voor jezelf te kiezen. Door tijd te maken om samen met mij je dromen te vangen en realiseren.  

Dat kan bijvoorbeeld zo:

1:1 coaching

Die helemaal aansluit bij jouw ritme en vragen. Waarin we elkaar ontmoeten voor goede gesprekken op leuke locaties en/of online, we samen wandelen in de natuur, de wijsheid van een paard ervaren en je mij altijd kunt bellen of appen.

Ja, ik ben nieuwsgierig dus vertel me meer

Een paar dagen weg...

Om in een flow van ontspannen inspanning je werk en leven verder of opnieuw vorm te geven.  Met mij, een tweede coach en een kleine groep, intensief met jouw vragen aan de slag gaan, terwijl we genieten van een mooie omgeving en het gezonde en lekkere eten samen.

Ja, ik ben nieuwsgierig dus vertel me meer

Deze website gebruikt cookies. Klik op de onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.