Hoe graag kijk jij naar jezelf?

23 juni 2013 door Nicole Loeffen

Voor mij persoonlijk is het antwoord op die vraag tweeledig. Als het gaat om introspectie op karakter, kwaliteiten en zelfs verbeterpunten, de “binnenkant” dus, …graag. Echter als het gaat om mijn lijf, de “buitenkant”, dan liever niet.

En toch kies ik voor mijn hernieuwde website bewust weer voor foto’s van mezelf. Ik schrijf immers “Mind-Act is Nicole”. Daarmee bedoel ik natuurlijk vooral de binnenkant die je kunt leren kennen en ervaren. Echter deze kan ik niet in een uniek plaatje vangen.

Uniek is wel waardoor ik mijzelf van vele anderen wil en kan onderscheiden. Zelf kan ik wel denken “ ik kijk zo min mogelijk naar mijn eigen lijf in de spiegel” maar ik realiseer me dat dit “plaatje” wel het eerste is dat de mensen die ik ontmoet zien. Wat ik graag wil is dat dit beeld uitnodigt om met elkaar in gesprek te komen.

Met elkaar in gesprek komen, om samen het “nu” te ervaren. En hiervandaan dromen tot ambities maken en deze realiseren. Dat is wat ieder mens, ook ik dus, nodig heeft om zijn unieke zelf te kunnen inzetten en daarmee ook te vormen. Deze ervaringen zorgen ervoor dat je elkaar en jezelf “echt” in de spiegel ziet. Wat je dan ook ziet zijn de unieke kwaliteiten, door jezelf en anderen ingezet om het succesvolle resultaat te bereiken.

Dat is wat mij energie geeft, die uniekheid in ieder mens ontdekken en er samen voor zorgen dat deze in de werk- en leefomgeving tot zijn volste recht kan komen. Als leider van jezelf en anderen, juist ook tijdens veranderingen en zeker in de samenwerking met anderen.

Niet voor niets heet mijn bedrijf Mind-Act, make up your mind & act like it! Ofwel…bedenk wat je wilt en doe het gewoon. Vanuit je eigen kracht kun je veel van je ambities verwezenlijken. Wie wil dat nu niet? Ik wel in ieder geval, zelfs als daarvoor foto’s van mijzelf nodig zijn op mijn nieuwe website om met jou in gesprek te komen.

Wil jij de mens en de professional achter deze plaatjes leren kennen? Onderzoeken waar we voor elkaar iets kunnen toevoegen? Hoe we voor elkaar iets kunnen betekenen? Neem dan vooral contact op voor een (hernieuwde) kennismaking.

Terug naar het blog overzicht

Deze website gebruikt cookies. Klik op de onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.